EUROBAG gıda üretimi aşağıdaki hususları kapsayacak şekilde yapılır;
1- Sıcak Kesim
2- Hava Yıkama
3- Metal Arama
4- Işıklı Masa Kontrolü
5- İkili Kapı Sistemi
Konstrüksiyon | U-Gövde, 4 yan + taban, Q-bag |
Temizlik Seviyesi | Yiyecek |
Emniyet Faktörü (SF) | 5:1 (Tek Kullanım), 6:1 (Çoklu Kullanım) |
Güvenli Çalışma Yükü(SWL) | 200 – 2000 kilo |
Elektrostatik Opsiyonlar | Tip A (Standart), Tip B (Antistatik), Tip C (İletken) |
Dikiş Tipi | Standart veya Toz Geçirmez Dikişler |
DikişRenkler | Beyaz, Siyah, Mavi, Yeşil, Sarı, Kırmızı |
Kolon Tipi | 4 köşe kolon’lu, Zig Zag Kolon’lu |
Kolon Malzemesi | Monofilament, Multifilament |
Kolon Renkleri | Beyaz, Siyah, Mavi, Yeşil, Sarı, Kırmızı |
Kumaş | Düz Dokuma (Sulzer) Kumaş, Takviyeli Hortum Kumaş |
Lamine | İçte / Dışta |
Naylon | Coex LDPE Naylon |
Baskı | 1 yüzde 4 renge kadar |
Yorumlar (0)
Henüz onaylanmış yorum yok!Yazıya ilk yorumu siz yazarak düşüncelerinizi diğer kullanıcılarla paylaşabilirsiniz.